Dramatiska berättelser på Curzon

Dramatiska berättelser på Curzon spelas vanligtvis ut på silverskärmen, men den här återkommande berättelsen i Ashton-under-Lyne var värd ett manuskript, även om slutet var en hjärtskärande.
Morgan hade visat den typ av kvaliteter som hjälpte honom att komma upp i Liverpools första lag under Brendan Rodgers, när han spelade kort tillsammans med Steven Gerrard och Luis Suárez. Men inte ens kunde han förhindra att AFC Wimbledon använde sina konferens-Nord-motståndare för att fånga en plats i hatten tillsammans med de stora fotbollströja pojkarna med en sena målbonanza som var lika grym som det var övertygande.
John Flanagan s sida var 3-0 upp med 10 minuter kvar tills de mest spännande av slutet. Curzon Ashton hade gett sitt alla till orsaken, men i sista kvartalet var spelet borta, och AFC Wimbledon i League One höll sig för att säkra ett av de mest anmärkningsvärda segrarna i sin historia.

Det var bara 162 sekunder mellan Tom Elliotts första mål och Wimbledons tredje i 82: e minuten. fotbollströja Dom Poleon och Tyrone Barnett tog poängen tills Elliott steg högst i sista minuten av skadetiden för att styra en rubrik framför Hakan Burton framför de otroende resande supportrarna.
Fotbollströjor finns det tröst i det faktum att han gjorde tre fantastiska mål framför tv-kamerorna. Den 22-årige har uthärdat ett svårt par år efter att ha släppts av Liverpool 2012 – inklusive stavar i Yeovil Town och Accrington Stanley – men hans återfödelse på Curzon, som han undertecknade i oktober, fortsätter.